Created by

ENERCHIQUER ACHTERHOEK - GAANDEREN

Alle (interne) individuele trajecten, trainingen en workshops zijn in het Enerchiquer Huis. Enerchiquer werkt samen met een team van coaches, trainers en therapeuten, die vanuit hun eigen professie werken. Voor de uitgebreide trajecten is er een samenwerking met therapeuten en de disciplines welzijn en gezondheid. Teamwork is onze sleutel tot succes.

 

Ongeveer 95% van wat we dagelijks doen gebeurt onbewust. Zodra zich iets nieuws aankondigt, stagneert jouw onderbewuste. Je zal een diepere laag in jezelf moeten aanspreken waardoor het veranderingsproces in gang wordt gezet. Om te voorkomen dat je niet doorpakt in groei- en ontwikkeling, lopen wij mee in je (creatieve) proces. Zo pak je door en bereik je jouw doelen. Dit kan alleen maar als je voorafgaand aan een traject er 100% voor gaat én dat ook uitspreekt. Groei is een proces van vallen en opstaan.

 

Individueel traject

Te veel stress, burnout klachten en even niet weer weten hoe het nu verder moet. Dan is ons time-out traject een mogelijkheid waarbij we je graag uitleggen wat het inhoudt. Een op maat gemaakt traject (vanaf drie maanden tot langer) waar training en coaching wordt gecombineerd met een logeerperiode naar keuze in ons Enerchiquer Huis. Een combinatie van coaching, training en workshops. Voor ieder wordt een plan op maat gemaakt.

In dit traject ga je beter leren grenzen stellen en bewaken. Van een warrig overvol hoofd, naar helder denken en leven vanuit rust en eigenheid. Een tijd om te bezinnen en onder begeleiding inzicht te krijgen hoe jij de toekomst voor je ziet.

 

Training

De redenen om een training bij Enerchiquer te volgen, zijn heel verschillend. Dit kan zijn omdat je vastloopt in je werk of je privéleven. Een training wordt gebruikt om beroeps- of praktische vaardigheden, kennis en specifieke nuttige competenties te oefenen. In onze trainingen werken we creatief en met woorden, waardoor je al snel zicht krijgt op dat wat jou verder helpt.

We werken in kleine groepen om zo jezelf beter te leren kennen en je vaardigheden te ontwikkelen. Waarnemen in wat je doet en waarom. Maar ook leer je je inleven in de ander en krijg je tools om je leven meer te gaan sturen. Een training in een groep bevordert je spreek- en luistervaardigheden, doet een beroep op je gevoeligheid en de zienswijze van een ander. Je gaat aan het werk met zichtbare en verborgen kwaliteiten en bepaalt zelf waar je wel of niet aan wilt werken. Afhankelijk van het thema, de hulpvraag en het tempo, is het mogelijk om daarna te kiezen voor een individueel traject met logeermogelijkheid in het Enerchiquer Huis.

 

Workshop

Bij Enerchiquer bieden we verschillende workshops aan en maken we ze op maat. Onze workshops geven je de mogelijkheid om jezelf en een ander beter te leren begrijpen. Elke deelname levert je inzicht, verrijking, inspiratie en een verdieping in je persoonlijkheid op. Zichtbare stappen vooruit in het proces van groei- en ontwikkeling. Een workshop is een laagdrempelige en fijne eerste kennismaking met onze manier van werken.