3-daagse training

Eva: “Wat een fijne ervaring vanmiddag. Mijn complimenten voor je geduld en aandacht. Enerchiquer is een kleurrijk warm bad, waarin ik alle ruimte heb om spelenderwijs steeds meer over mezelf te leren. Dank voor de gastvrijheid. Het voelde voor mij echt als een welkom waar ik mag zijn wie ik ben.”

Moeder Eva: “Enerchiquer is als thuis: veiligheid, ruimte, rust en aandacht. Mijn dochter is tot nu nog toe bij verschillende instanties vastgelopen. Door de gesprekken met Monique en haar gebruik en ervaring met kleur en taal, opent Eva zich meer en voelt zich begrepen. Ze ziet volop mogelijkheden voor de toekomst. Dit is een plek met een basis van waaruit ze zich verder kan ontwikkelen. Door de gepaste begeleiding leert ze zichzelf beter kennen en ook omgaan met haar beperking, die haar steeds meer isoleerde van de maatschappij. Ze heeft nu zin om aan de slag te gaan met zichzelf.”

 

Traject op maat - 3 maanden

Lisa: “Ontzettend waardevol dit traject! Ik werd warm ontvangen en de ernst van mijn situatie werd waargenomen. Mijn eerste behandeling was direct een feit. In een ontspannen setting hebben wij vervolgens samen besloten dat een gecombineerde aanpak voor mij het beste resultaat zou opleveren. Na elke behandeling voelde ik mij meer met beide benen op de grond en zie ik mezelf en de wereld even compleet anders; kleurijker, positiever en rustiger. De behandelingen worden gegeven vanuit zowel een holistische als een antroposofische benadering en voelden goed, prettig, emotioneel en vooral zuiver. De coaches van Enerchiquer bieden allen hun eigen kwaliteit, wat elke behandeling anders en verassend maakte. Bedankt Enerchiquer voor het écht luisteren.

Traject op maat- 6 maanden

Tara: “Twee maanden geleden ben ik een halfjaartraject gestart bij Enerchiquer. Ik zit momenteel in mijn stagejaar en liep aan tegen dwangmatig handelen en wantrouwen naar de buitenwacht. Mijn hoofd was overvol. In mijn psycholoog was ik het vertrouwen verloren.  Ik ben nu halverwege het traject en heb alles in mijn leven meer op een rij. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik zie dat ik goed ben in wat ik doe. Dat krijg ik bijvoorbeeld ook teruggekoppeld vanuit mijn stage. Ik ben rustiger geworden en geniet meer. Familie, vrienden, vriendinnen ben ik meer gaan zien en waarderen. Ik durf me meer te laten zien en kom beter voor mezelf op. Voor mijn gevoel, ben ik mezelf weer en zit beter in mijn vel.”

 

Vader Tara: “Mijn dochter is een stuk rustiger geworden met betrekking tot haar werk, maar ook als ze thuiskomt. Met meer zelfvertrouwen op alle vlakken en dat is heel fijn om te zien. Het leven is makkelijker voor haar geworden.”

 

Moeder Tara: “Ze heeft bijvoorbeeld meer belangstelling voor waar het hele gezin mee bezig is en dat is prettig om samen te delen. Ik ben blij met de ondersteuning van Monique waardoor het voor onze dochter zoveel prettiger is geworden.

 

Traject op maat-6 maanden

Maria: “Tijdens de intake met Monique werd duidelijk dat de hulpvraag om mijn zoon te helpen niet de juiste was. Hij wilde duidelijk nog niet geholpen worden. Monique adviseerde me te kiezen om zelf meer stabiel te worden, zodat mijn gezin daar baat bij zou hebben. Ik heb gekozen voor het halfjaar traject bij Enerchiquer. Waarom? Ik zag geen heil in het GGNet verhaal van medicatie. Mijn zoon loopt daar al vele jaren en ik wist, dat ik hulp nodig had. Ik wilde geen burn-out stempel of medicatie of het etiket labiele moeder, dat mij een jaar geleden is meegedeeld. De coaching bij Monique wordt niet vergoed, maar ik heb toch deze keuze gemaakt. Ze heeft een behandelplan gemaakt. Naast het praten, heb ik ook creatieve opdrachten gemaakt. Volledig buiten mijn comfortzone. Monique haalde daar feilloos uit wie ik ben. Ook heb ik ondersteuning gehad van andere coaches binnen Enerchiquer. Het was een reis door mijn lichaam en geest. Van een uitgeputte, ongelukkige, onzekere niet in zichzelf gelovende vrouw, keerde ik langzaam terug naar mijzelf. Ik ben positiever ingesteld, doe dingen waar ik plezier aan beleef, en ben veel meer gaan geloven in mijn eigen kracht. Ik kan meer en ben sterker dan ik dacht. Ik weet dat ik er nog niet ben. Soms ga ik lekker, maar er zijn ook dagen dat ik vrij neerslachtig ben. Maar ik weet het nu om te buigen naar iets wat voor mij goed is. Onze thuissituatie is veranderd en de sfeer is prettiger. Ik ga steeds vaker twee stappen vooruit en accepteer het stapje terug. Ondanks dat ik me nog wel zorgen maak over de toekomst van mijn kind, ben ik er niet constant mee bezig. Het is een proces. Met mijn man ben ik weer leuke dingen gaan doen en ik zie mijn toekomst rooskleuriger dan ooit. Het is voor mij een grote vooruitgang, dat ik nu nee kan zeggen of nu niet. Ik heb heel hard aan mezelf gewerkt met Monique en alle andere coaches en daar ben ik heel trots op.”

 

Gezinstraject op maat – 6 maanden

Evert: “Ik liep al langer rond met veel zware, negatieve en minderwaardige gedachten. Mijn werk vond ik niet leuk en ik had niet de kracht om eigenhandig uit deze vicieuze cirkel te stappen. Mijn gezondheid en mijn gezin hadden eronder te lijden. Enerchiquer bood mij de helpende hand, een luisterend oor, maar ook zorg en aandacht voor mijn gezin. Met hun daadkrachtige aanpak, ben ik de confrontatie met mezelf aangaan. Daarbij ben ik regelmatig uit mijn comfortzone gehaald om vervolgens mijn zachtheid weer te ontdekken. Door Enerchiquer heb ik geleerd hoe ik slimmer en luchtiger om ga met alledaagse problemen. De communicatie binnen mijn gezin is verbeterd, waardoor we allemaal meer rust en harmonie ervaren. Ik ben weer de leider van mijn eigen leven.”
 

ONDER CONSTRUCTIE