Enerchiquer over pestgedrag

October 12, 2017

Ik heb inmiddels een flink aantal gesprekken gevoerd met ouders over vraagstukken met betrekking tot haar of zijn kind. Eén van de onderwerpen is pesten en gepest worden.

 

PESTEN wat is dat toch? Ik ken het, want ik hoor er veel over. Heb ik gepest? Het zal best, maar in ieder geval niet bewust en zeker niet om een ander pijn te doen. En met name dát laatste is wat ik van vele ouders te horen krijg. Zal het zo zijn dat je eerst pesten moet ervaren om te weten hoe het werkelijk voelt? Nee! Daar geloof ik niet in. Zeker weten dat een ervaring je veel oplevert. Maar je zit er toch niet op te wachten om het mee te moeten maken, om er vervolgens wijzer van te worden? Wat ik wel weet is, dat ik voldoende bagage heb om te weten dat pesten geen pretje is. In mijn basisschooltijd heb ik achteraf genoeg gezien vanaf de zijlijn. Op dat moment niet wetende wat pesten betekent.

 

Wat heb jij met pesten? Ben jij vroeger gepest? Of heb jij een kind, dat zich gepest voelt? Welke last ervaart het daarvan en welke last ervaar jíj daarvan?

 

Ik wil weten wat er onder de ouders van nu leeft. Welke zorgen hebben zij over de huidige generatie. Zijn er eigenlijk wel zorgen of maken we die? Blijven we ons er zorgen over maken of gaan we er voor zorgen dat we er iets aan doen?

 

Ik kom graag vrijblijvend in gesprek met ouders die pesten of andere lasten herkennen. Afhankelijk van de inhoud van het gesprek en dus ook welke vragen ter tafel komen, geef ik inzicht mee. Meld je aan. Stel niet uit tot morgen, als de oplossing nu voor het oprapen ligt.

 

Meld je aan via info@enerchiquer.com en ik bel je zo spoedig mogelijk terug

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Depressie. "Bevolkingsziekte" nummer 1. "Heavy" voor de slachtoffers daar om heen. 

De krant staat er vol van en het zal meer worden, mits het tij zich...

Omdat leven leuk mag zijn

March 2, 2018

1/3
Please reload

Recente berichten

September 28, 2020

September 2, 2019

August 29, 2019

August 28, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Created by