Omdat leven leuk mag zijn

Depressie. "Bevolkingsziekte" nummer 1. "Heavy" voor de slachtoffers daar om heen.

De krant staat er vol van en het zal meer worden, mits het tij zich keert.

We leven in de tijd van omdenken. Doe dat dan ook zou ik zeggen. Word eerst helder in het hoofd en klim dan opwaarts door. Ben jij of ken jij iemand, die zich herkent als zijnde "niet zichzelf". Bel ons, want wij weten waar jij het over hebt. Misschien valt het mee en misschien ook niet.

Maar .... wacht niet tot morgen, omdat wij er nu voor je kunnen zijn. Ken jij iemand, man, vrouw, kind, tiener, jong volwassene die niet lekker in het vel zit, maar ook niet weet wat er aan schort. Ken jij of ben jij ouder, moeder, dochter, vader, zoon of anderszins slachtoffer aan de zijlijn.... please bel ons. Al was het voor een praatje. Wij weten de korte, meest gangbare weg naar een menswaardig en levensvatbaar bestaan. Houd de berichten in de gaten voor de komende Enerchiquer inloopdagen in Doetinchem.


Uitgelichte berichten
Recente berichten