Ik ben Monique Peters-Bosman, oprichter van Enerchiquer. Door mijn ruime ervaring als coach/counselor en therapeut beheers ik de kunst te vertolken wat jij (voor jezelf) verborgen houdt en waar je aan wilt werken. Met jou maak ik de vertaalslag.

 

Een hartelijk welkom bij Enerchiquer voor de ondernemende ouder, die geen of te weinig kleur in zijn leven ervaart, de student met het overvolle hoofd en keuzestress, maar ook de puber op zoek naar stabiliteit.

Hoe en waardoor raak je overprikkeld? Op welke manier blijf je je gedachten de baas?

Wat als je leven (tijdelijk) te turbulent is?

Dan krijg je bij ons het inzicht en de handvaten om meer rust te creëren.

Dat is waar mijn expertise ligt.

Na gewerkt te hebben bij overheid, bank- en bedrijfsleven ben ik doorgestroomd naar

de imagobranche met een sterke voorliefde voor kleur en zijn betekenis.

Gevoelens die het hoofd laten overlopen, worden bij Enerchiquer vertaald naar kleur.

Een non-verbale taal waarmee je binnenwereld rustiger wordt. Vervolgens heb ik me verdiept in de werking van energetische velden, in psychologie en filosofie.

 

Dit alles heeft geresulteerd in het huidige Enerchiquer, waar je via gesprekken, maattrajecten al dan niet met kortdurend verblijf, trainingen en workshops, jezelf kunt hervinden. In juli 2019 heb ik het Enerchiquer Huis geopend: een plek waar je onder begeleiding korte of langere tijd tot rust kunt komen. Van deelnemers krijg ik regelmatig teruggekoppeld, dat ze zich gezien voelen in een zuivere en vertrouwde omgeving.  

 

Stilstaan is voor mij als persoon geen optie, dus ook niet voor mijn bedrijf. Ik ontwikkel mijn aanbod aan de hand van de vraag die er is. Onder het motto: samen kun je meer, werk ik samen met mijn team en andere specialisten.

 

Daarnaast heb ik altijd oog voor mooie initiatieven die zo nodig zijn. Ik ben sponsor van de Stichting Care Travel. Een regionale organisatie die kleine uitstapjes en activiteiten organiseert  op bijzondere locaties, voor mensen die wat extra zorg nodig hebben.

 

Warme en kleurrijke groet,

 

Monique Peters

Afbeelding1.png

ONDER CONSTRUCTIE