Created by

ENERCHIQUER ACHTERHOEK - GAANDEREN

Traject op maat

Leren, groeien en ontwikkelen vergt tijd, moed, een open mind en vastberadenheid.

Je beseft dat je meer nodig hebt dan een bijeenkomst om je hoofd leeg te maken. Je bent je zelf aan het kwijtraken. Je neigt naar niets doen en je bent je bewust dat angst voor het onbekende je tegenhoudt.

Afhankelijk van de duur van het traject word jij je bewust wat jou belemmert om vooruit te komen. Voorafgaand aan trajectdeelname vindt een vrijblijvend gesprek plaats.

In een vrijblijvend eerste gesprek bespreken wij jouw wens en stemmen afhankelijk van de situatie een passend programma af. Voor meer info neem je contact op met Monique Peters of met Jessica Roerdink

 

Traject inclusief logeerruimte Twenty4seven in het Enerchiquer Huis

Je gaat door een periode van innerlijk onrust en vindt het moeilijk om ontspannen of losser te worden. Je leeft tussen wal en schip en lijkt jezelf daarbij kwijt te raken. Ineens gaat niets meer, zoals je wilt. Je valt stil of raakt hyper. Je bent duidelijk toe aan een periode van niets moeten en alles mag.

Enerchiquer biedt de gelegenheid tot overnachting bij deelname aan individuele trajecten. Een intern programma geeft jou de mogelijkheid om in alle rust bij jezelf te komen en tegelijkertijd actief aan jezelf te werken. In overleg wordt een persoonlijk programma aangepast met deelname aan workshops en trajectdagen inclusief behandelplan voor herstel HET VERHELPEN van depressieve gedachten.

Voor meer info neem je contact op met Monique Peters of met Jessica Roerdink